Olay

30 kilometre kaçan hafriyat kamyonu şoförü dehşet saçtı

Sancaktepe’de, iddiaya göre uyuşturucu madde etkisinde olan Sezgin Açık, anne ve babasıyla tartışınca kendilerine ait hafriyat kamyonuna binerek ailesinin içinde bulunduğu araca çarpıp kaçtı.

Sezgin Açık, kaçarken park halindeki araçlara da çarpınca polis ve jandarma ekipleri hafriyat kamyonunun peşine düştü. Yaklaşık 30 kilometre boyunca polis ve sivil araçlara çarparak kaçmaya devam eden Sezgin Açık, takip sırasında 3 polis memuru, 1 bekçi ve birçok vatandaşı yaraladı. Yaralanan 3 polis memuru ve bekçinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ataşehir’de ara sokak yakalanan kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Anadolu Yakası’nda gerçekleşti. İddiaya göre, uyuşturucu madde etkisinde olan Sezgin Açık, Sancaktepe’de bulunan TIR garajında anne ve babasıyla tartıştıktan sonra kendilerine ait hafriyat kamyonuna binerek anne ve babasının içinde bulunduğu araca çarparak kaçmaya başladı.

Hafriyat kamyonuyla yaklaşık 30 kilometre kaçan Sezgin Açık, birçok polis denetim noktasında bulunan sivil ve polis araçlarına çarparak, Ataşehir istikametine devam etti. Yaşanan kazalarda 3 polis memuru, 1 gece bekçisi ve birçok sivil vatandaş yaralandı.

Leave a Response